home

Gelang breitling palsu yang terbaik breitling jam tangan replika
Gelombang kejayaan rolex siri bot besar
Gembira dengan breitling replika jam tangan kotak baik
Graham replika jam tangan romney dan perdagangan Gingrich
Harga rolex yacht master harga berkualiti replika rolex tarikh hari tiram
Hari rolex emas pepejal replika rolex yachtmaster palsu

Oleh I. B. Neer

MENGENAI mata sains sedang menyelidik ke angkasa sekali lagi dalam harapan untuk mengesan kehidupan di planet lain. Bersenjata dengan fakta-fakta baru, teori-teori yang telah diterima sebelum ini tentang apa yang terletak di luar Bumi semakin gesekan di antara permukaan lorong dan bola untuk menghasilkan cawannya yang biasa. Penyesuaian kadar ini perlu dielakkan, kecuali hasil yang sepatutnya tidak dapat diperoleh dengan cara lain. Pertama bowler perlu memilih tempat yang lebih dekat untuk pusat lorong anda daripada kebiasaannya untuk mangkuk, dan lihat apakah dia boleh mendapatkan hasil yang biasa dari tempat baru ini. Dalam hal lorong perlahan, 1 yang termasuk permukaan yang lebih kasar daripada tipikal, cangkuk akan menjadi lebih luas daripada bowler mengharapkan akibat geseran yang tinggi yang melibatkan lorong bersama bola berputar. Dalam hal ini tempat yang agak ke arah ideal bola jalan biasa anda harus dipilih Dengan memilih tempat sedikit untuk yang betul atau kiri dari jalan yang biasa, untuk mendapatkan lorong yang cepat atau perlahan, anda tidak perlu mengubah Titik penyampaian anda dalam garis pelanggaran. Walaupun sesetengah guru menasihatkan mengalihkan titik penghantaran lebih dekat ke arah tengah lorong anda di atas permukaan yang perlahan, dan lebih dekat untuk longkang kanan pada permukaan cepat, Panerai tali jam tangan saya tidak boleh melanggan. Untuk melengkapkan ini, anda perlu mengganggu setiap kebiasaan yang anda buat dalam meletakkan bola ke bawah di tempat yang sama tepat pada garis busuk. Dengan cara saya menimbangkan, ia benar-benar lebih baik untuk memilih tempat baru untuk mangkuk lebih daripada, rolex replika tetapi mengekalkan tempat penghantaran yang biasa Breitling jam tangan aeroangkasa .

Pemburu purata membina jejak tambahannya, membersihkan lorong masing-masing Daripada pin yang lain pada pukulan kedua, daripada dia melakukan mogok. Tidak perlu dikatakan anda harus menumpukan perhatian kepada serangan, dan juga anda tidak akan menjadi pembalap skor yang lebih tinggi sehingga anda akan mendapat enam atau tujuh serangan dalam setiap dan setiap perlawanan; Patek philippe canada jam tangan Tetapi anda juga tidak boleh menjadi pemburu yang tinggi dan bahkan rata-rata, melainkan jika anda dapat memilih alat ganti secara berkala.

Secara ringkas, peraturan saya untuk membuang alat ganti adalah ini: Setiap cuti ganti tunggal yang mungkin anda miliki, 1 pengecualian, sepatutnya dibuat dari kedudukan asal anda dengan semua bola diletakkan di tempat yang sama di garis busuk ketika anda melihatnya untuk mendapatkan mogok. Pengecualian adalah apabila anda mempunyai satu, dua atau tiga pin yang berdiri di sudut kanan dengan lorong, yang pasti, enam, sembilan, atau sepuluh pin, satu daripada mereka, dua daripada mereka atau semua 3.

Dalam kes ini, anda bergerak ke arah bahagian kiri yang lurus di lorong, menghantar bola enam atau lapan inci dari sebelah kiri lorong anda.

Dalam setiap contoh, pilih Tempat ketika boling untuk alat ganti seperti yang anda lakukan ketika bowling untuk pemogokan, dan mangkuk untuk tempat itu, bukan pin. Cuba ingat, buang bola yang sama, lurus atau cangkuk, untuk alat ganti anda yang anda buang untuk mogok.

Apabila anda telah memilih bola yang sesuai, telah menguasai tapak kaki dan armswing, dan telah belajar Untuk membuang bola yang seragam, tepat, anda akan mempunyai semua hal yang penting bagi setiap bowler yang lengkap kecuali pelarasan bowling. Untuk menjadi bowler pasti unggul, anda harus memiliki ini, gabungan kesejukan, keberanian, keupayaan untuk menumpukan perhatian dan tersenyum di bawah Keadaan yang buruk.

Apabila permainan menjadi ketat, luangkan masa anda, simpan santai dan tumpuan untuk melakukan yang terbaik. Pastikan anda akan ditetapkan lebih awal daripada penghantaran, dengan jelas dalam fikiran apa yang ingin anda selesaikan dan terima Hasilnya dengan gembira. Tiada apa-apa pun yang menjejaskan lawan anda lebih daripada untuk mengetahui bahawa tidak ada apa-apa yang mengganggu anda.

Cara yang terbaik untuk ENLIST Di Memimpin (Apr, 1949)

ENLIST In the TOP

Seperti untuk menghasilkan lompat dari orang awam ke pegawai dalam satu langkah? Mendengar tidak percaya kepada iklan Tentera kemudian menghantar wartawan mereka untuk mengesahkan. Di sini adalah cerita dalam dia membawa hack dari Fort Riley.

Oleh George Scullin

ANDA 'RE berjalan di jalan dan seorang lelaki perniagaan besar menghalang anda. 'Bagaimana' anda memilih untuk menyertai organisasi saya sebagai eksekutif junior 'dia meminta.

' Eksekutif apa yang anda mungkin katakan.