home

Gelang breitling palsu yang terbaik breitling jam tangan replika
Gelombang kejayaan rolex siri bot besar
Gembira dengan breitling replika jam tangan kotak baik
Graham replika jam tangan romney dan perdagangan Gingrich
Harga rolex yacht master harga berkualiti replika rolex tarikh hari tiram
Hari rolex emas pepejal replika rolex yachtmaster palsu

Sehingga baru-baru ini Jerman mempunyai monopoli mutlak pada 1 item yang diperlukan. Orang Amerika tahu rahsia sekarang-dan walaupun kunci itu tidak diketahui, saintis Colorado telah menyempurnakan teknik yang cenderung membuat pembuatan KACA KACA dari bahan plastik.

Dan di sini 'sedikit akhir Maklumat untuk kanak-kanak Amerika, untuk kartunis ditambah Joe Jokers Omega planet seamaster jam tangan : Berimanlah untuk pengganti ini. Terdapat 'kekurangan CASTOR OIL!

Positif - Pro Wrestling adalah Jujur! (Mar, 1950)

SURE - Wrestling Pro adalah Tulus!

Ia sebagai jujur ??seperti mana-mana pameran tulen lain di Broadway- dan apa yang tambahan, Namun, rolex jam tangan replika ia benar-benar menewaskan reputasi gusti amatur Peniup panerai jam tangan .

Oleh Clive Howard

KUMPULAN gusti amatur yang menonjol sedang berusaha untuk bergelut di sekeliling sukan Pelan sekolah tinggi New York City. Pengaturan telah dihasilkan untuk ahli-ahli untuk didengar oleh jawatankuasa pendidik khas ditambah prospek yang kelihatan sangat baik. Tetapi ketika pertemuan akhir terjadi dan topik itu dibocorkan, Kepala pada jawatankuasa kolej melemparkan tangannya dengan seram. 'Wrestling? 'Kami telah melihat bahawa di tv!'

Wrestlers amatur, satu jenama yang luar biasa ahli sukan yang mendakwa bahawa gusti tulen adalah sebagai saintifik seperti catur dan meletihkan sebagai bola sepak, adalah sangat Pahit mengenai pakar-pakar yang bertanggungjawab atas reputasi buruk wrestling pada masa kini. Mereka mengatakan bahawa apa yang berlaku di atas kamera televisyen tidak bergelut sama sekali tetapi pameran tumbang, bertindak dan sebilangan kecil yang mungkin dapat dipelajari dari mana-mana Buku sepuluh sen di sekeliling seni pertahanan diri.

Apa amatir yang benar-benar membantah adalah apa yang berlaku dalam cincin pro dipanggil, bergelut sama sekali, mereka mendakwa ia telah melanggar apa yang paling banyak Tidak dinafikan bahawa 'sukan amatur murni di bumi.'

Dalam bahagian, tidak kurang daripada, para penggemar gusti yang berpengalaman menafikan kecil ini. Antaranya ialah Joe (Toots) Mondt yang sama sekali tidak memanggil pertandingan, pertandingan dan juga pameran . Dia memanggil produknya sebagai pertunjukan-dan dia merancang pelbagai pertunjukan untuk 18 arena penting dari New York ke Florida.

'Bila-bila masa kami membuat persembahan,' Mondt menerangkan, '' kami mahu semua penekanan Menjadi gerakan yang menyinggung perasaan. Kami mahukan gusti untuk saling tali di sekeliling yang unggul. Ini adalah apa yang dibelanjakan oleh orang-orang untuk menentukan berlaku.Kita tidak mahu gusti pertahanan di dalam arena ahli. '

Ini mungkin menjadi akar dari keseluruhan pertanyaan kejujuran gusti. Ia mempunyai integriti kotak pejabat, Untuk menjadi positif Tetapi pemikiran seorang ahli gusti enggan menggunakan teknik pertahanan semata-mata hanya kerana mereka membosankan, menggemparkan amatur. 'Kenapa,' seorang ahli sukan amatur tunggal berkata, 'itu mungkin seperti seorang pemain luar yang berdiri untuk membiarkan lalat Bola jatuh ke tempat duduk hanya kerana orang suka melihat rumah berjalan. '

Tetapi betapa bodohnya pertandingan gusti profesional boleh didapati? Satu jawapan tertentu terletak dalam keputusan oleh Suruhanjaya Olahraga Negeri New York. Promoter, penyiar tv atau orang lain yang berkaitan dengan perlawanan pro boleh mempromosikannya sebagai peraduan. Suruhanjaya tidak lama dahulu mengeluarkan ultimatum kepada promoter untuk berhenti menyimpulkan bahawa apa yang berlaku dalam cincin pakar adalah pertandingan-ia Pameran dan ia boleh dirujuk sebagai dengan nama itu sahaja.

Adalah pro yang sepadan dengan rig terlebih dahulu? Dan Parker, kolumnis sukan yang telah berjuang melupakan setiap dan setiap usaha oleh gusti yang berpengalaman untuk mengembalikan dirinya sebagai sukan kompetitif, sekali membuktikan titik penting dalam cetakan. Setiap pagi Isnin untuk beberapa bulan, Jam tangan jualan iwc Parker mengumumkan pemenang pertandingan yang dijadualkan untuk mengambil lokasi yang lain pada minggu itu. Dia tidak pernah salah.

Wrestlers yang mengambil unsur dalam perlawanan awal biasanya mendapat persamaan jumlah dolar yang sama tidak kira sama ada mereka menang atau jatuh. Ini sebenarnya adalah antara $ 75 dan $ 100. Mungkin, mereka juga diarahkan bagaimana dan selepas mereka benar-benar harus menang atau bangun.