home

Gelang breitling palsu yang terbaik breitling jam tangan replika
Gelombang kejayaan rolex siri bot besar
Gembira dengan breitling replika jam tangan kotak baik
Graham replika jam tangan romney dan perdagangan Gingrich
Harga rolex yacht master harga berkualiti replika rolex tarikh hari tiram
Hari rolex emas pepejal replika rolex yachtmaster palsu

Demonstrasi Air Corps yang pertama sebenarnya merupakan ujian dalam strategi pertempuran baru -? Mungkin ujian yang paling teruk di mana pesawat mungkin tertakluk di luar pertempuran sebenar dengan musuh. Ia boleh menguji keupayaan selebaran untuk beroperasi bersama dalam jumlah besar; Ia akan menguji kemungkinan untuk mengawal sebuah armada udara melalui radio; ia akan menentukan sejauh mana sebuah armada di langit sering diservis dengan petrol dan minyak, dan tidak kira sama ada krew darat boleh memegang kapal dalam keadaan operasi yang sangat baik .

Apa yang akan menjadi perkembangan paling terkini dalam peperangan udara Mungkin pendahuluan yang paling jelas, seperti yang telah diintimidasi, boleh menjadi jisim pesawat dalam jumlah besar untuk serangan pembentukan. Perang Dunia anda telah menjadi usaha pertama dalam pembentukan penerbangan, namun mereka telah tidak dibangunkan dengan berkesan sejak pemimpin tidak mempunyai peralatan radio dan tidak dapat memerintahkan kepada kumpulan besar. Enam pesawat adalah sebanyak mungkin dikawal secara berkesan oleh isyarat sayap di dalam udara. Untuk radio, sebagai hasilnya, mesti pergi dengan ketara dari kredit untuk menghasilkan serangan formasi moden yang dapat dicapai.

Masih terdapat masalah yang harus diatasi dalam memasang radio dalam memerangi pesawat. jam tangan replika rolex Terdapat sedikit kesukaran untuk memasang radio ringan dalam pesawat pengebom serta pesawat lain yang penting, tetapi walaupun sedikit perubahan berat pada pesawat mengangkat satu tempat duduk adalah berisiko. Tiruan breitling jam tangan Satu contoh ini boleh diberikan oleh ujian baru-baru ini sebuah pesawat mengejar di mana dipasang beban yang sama dengan set radio. Pada sepuluh, 000 kaki juruterbang meletakkan kapal itu ke putaran dan pulih selepas tiga pusingan. Jam tangan replika murah breitling Dia kemudian meletakkannya ke arah putaran ke arah yang bertentangan, tetapi selepas tiga putaran tidak dapat membawanya keluar. Dia mencuba setiap gerakan yang boleh dicapai sehingga dia kehilangan ketinggian 7,000 kaki dan terpaksa melepaskan nyawanya.

Penerbangan serangan adalah satu lagi perkembangan yang baru. Keistimewaannya adalah pengeboman tentera, bateri anti-kapal terbang, kereta api bekalan dan pesawat ketika di sekeliling tanah. Strategi mereka melompat-lompat dan melompat-lompat permainan mereka, dan menjatuhkan bom mereka dan pergi hampir sebelum sasaran yang malang tahu apa yang berlaku. Mereka terbang juga rendah untuk dilanggar oleh senapang 3 inci di 'Archies 'Dan masuk dan keluar dari pelbagai senjata mesin dalam masa kurang dari satu minit dan boleh dilihat hanya dalam beberapa saat.

Kumpulan serangan dengan seratus pesawatnya dapat mengebom sepanjang empat belas batu Satu bahagian tentera, 20,000 laki-laki, dalam satu minit dan sedang dalam perjalanan.Untuk menyelesaikannya, mereka akan berpecah menjadi tiga komponen pesawat, ketika mereka mendekati bahagian, masing-masing elemen ditugaskan ke bahagian yang pasti divisi itu. Di lajur dalam masa yang sama dengan senjata mesin belching, meluruskan, dan terbang di sepanjang kepala di tentera yang menjatuhkan bom mereka pada sela-sela. 3 pesawat masing-masing dan setiap elemen terbang sebagai satu tertentu, kedua-dua pesawat belakang membimbing pemimpin Tindakan cepat, juruterbang harus terbang pesawatnya, gunakan h Adalah senjata mesin dan menjatuhkan bomnya secara serentak . Pesawat serangan mempunyai empat senjata mesin menunjuk ke hadapan dan dua senjata pertahanan lebih dari kokpit belakang. Ia boleh membawa 300 bom bom. Penerbangan serangan tidak diketahui sebagai satu persatu di akhir Perang Dunia, walaupun Jerman telah membentuk beberapa skuadron, tidak lama sebelum gencatan senjata, yang syarikatnya beroperasi sebagai serangan sekarang. Ia dibuat dari 'strafing tanah.' Pesawat yang terbang lebih rendah daripada tentera musuh mendapati bahawa mereka tidak pernah terkena dan mereka dapat menurunkan bom mereka dari ketinggian rendah dengan ketepatan yang luar biasa. Serangan, pengeboman, pemerhatian, dan pengejaran adalah 4 utama Jenis pesawat yang digunakan dalam perang kontemporari Tag heuer jam tangan chronograph . Pesawat serangan dan pemerhatian adalah banyak yang sama seperti pembinaan; Masing-masing boleh menjadi kapal dua tempat dengan juruterbang dan pemerhati, membawa senjata mesin menembak ke hadapan melalui kipas, dan senjata tambahan atau dua di belakang untuk mempertahankan ekor.