home

Gelang breitling palsu yang terbaik breitling jam tangan replika
Gelombang kejayaan rolex siri bot besar
Gembira dengan breitling replika jam tangan kotak baik
Graham replika jam tangan romney dan perdagangan Gingrich
Harga rolex yacht master harga berkualiti replika rolex tarikh hari tiram
Hari rolex emas pepejal replika rolex yachtmaster palsu

Components Hues-Pink, Orange, Olive, Brown.

Modifiers-Pale, Brilliant, Vivid, Faint, Dusky, Deep, Light, Dark, The Adverb-Very.

Setelah mengadopsi nama-nama tersebut secara sementara-dan tanda-tandanya adalah bahawa mereka dapat melekat-warna warna kemudian harus melalui Formulary Nasional ditambah Amerika Serikat america Pharmacopoeia untuk muncul di setiap satu Dalam ubat-ubatan yang disebutkan untuk melihat apa nama warna dalam sistem baru yang digambarkan dengan sewajarnya. Selalunya warna yang sama telah dinamakan dengan pelbagai cara. Tidak ada lagi 'putih kehitaman' atau 'putih putih' biasa, walaupun warna kulitnya berfungsi dengan 'ish' yang berakhir sebagai pengubah nama yang pasti Replika luminor panerai marina jam tangan , termasuk 'ungu merah Patek philippe jam tangan palsu ,' 'hijau kekuningan,' dan sebagainya Pada. Kombinasi seperti ini mempunyai definisi yang bermakna di dalam sistem perkataan baru, walaupun dahulu ia telah digunakan pada dasarnya untuk memenuhi minat dengan pemerhati dan tanpa kaitan dengan sistem yang tipikal.

Apabila jawatankuasa druggists telah selesai Memeriksa nama-nama warna baru yang berlaku untuk ubat-ubatan yang ditunjukkan dalam kedua-dua buku, sebenarnya ia dijangka bahawa sebutan-sebutan yang tepat ini akan diluluskan secara rasminya dan diterima pakai untuk digunakan dalam edisi masa depan jumlah-jumlah penting tersebut.

SETIAP pelawat ke Bahagian Colorimetry dari Biro Piawaian mungkin melihat para penonton berfungsi, bersama dengan pameran yang mereka 'bersedia untuk menggambarkan pencapaian mereka. Dalam 1 kes pelawat akan melihat tiga sampel pada ubat yang sama dari 3 rumah borong yang boleh dipercayai . Perbezaan dalam warna adalah jelas kepada sesiapa sahaja, tetapi di dalam Formulary Negara mereka mungkin dikelaskan sebagai Light Broun. Di bawah sistem penamaan baru yang diterima pakai untuk spesimen ini, masing-masing akan dirujuk sebagai coklat kuning, coklat merah yang lemah, dan coklat. Keindahan dengan kaedah ini adalah bahawa setiap nama tunggal mempunyai makna yang pasti. Jika terdapat apa-apa pertanyaan mengenai semua pertanyaan yang perlu dicapai, rolex replika lihat dalam warna pepejal untuk melihat apa warna namanya.

Teknik ini juga mempunyai manfaat untuk dapat digunakan oleh sesiapa sahaja dengan penglihatan yang hebat Dalam beberapa minit 'masa seseorang memahami kaedah itu pasti dapat mengklasifikasikan hampir mana-mana warna di bawah kaedah baru. Apabila titik-titik halus timbul, resort mempunyai ke arah colorimeter, sebuah mesin yang membolehkan pekerja untuk mengukur perbezaan warna yang tidak dikira oleh mata tanpa bantuan.

Apabila keputusan telah diterima secara rasminya ungu mungkin akan Ungu dan biru mungkin berwarna biru. Hujah yang lebih daripada warna akan diselesaikan sekaligus dengan cara menggunakan pepejal warna dan juga teknik penamaan baru.

BUKAN SANGAT (Feb, 1961)

>

Alam jarang mengkritik, tetapi apabila hasilnya biasanya paling luar biasa.

oleh EH Herrick, Ph.D.

JIKA anda mengenali kembar identik, anda Mungkin mempunyai kebarangkalian yang tidak pernah percaya kepada mereka sebagai hasil dari kelainan kelahiran. Sesungguhnya mereka, walaupun dalam kes ini, mereka dapat berfikir tentang diri mereka yang beruntung.

Banyak yang tidak normal biasanya tidak begitu bernasib baik, walaupun kita tidak pernah mendengarnya. Kebanyakannya hanya sebagai satu kes yang berbeza di dalam rekod klinik dan hospital kecuali mereka sangat luar biasa.

Kembar yang sama menghasilkan dari satu telur yang disenyawakan dan tumbuh sebagai yang lain untuk satu masa, tetapi tidak Untuk beberapa tujuan yang tidak diketahui, sel embrionik awal yang terpisah menjadi dua massa bersama dengan seorang anak yang lengkap berkembang dari setiap.

Pemisahan ini dalam sel menjadi kumpulan yang biasanya memegang secara kolektif sebagai satu tertentu, mungkin menjadi asas Kerana memanggil kembar identik sebagai kelainan kelahiran-walaupun mereka begitu terkenal bahawa kami menerima mereka sebagai komponen kehidupan yang biasa. Keadaan ini diiktiraf dalam lembu, anjing, dan haiwan lain di samping manusia Jam tangan silikon replika . Sejak kedua-duanya berkembang dari satu sel tunggal, masing-masing mempunyai pola warisan yang sama dan itulah sebabnya mereka mungkin begitu Setanding dalam penampilan.